TÉNTOL

CIA MANIPULATS

ILLES BALEARS

I a tu, a què t’agrada jugar?

Hi ha paraules que són autèntiques metàfores, altres que muden el seu significat fins al punt d’adquirir-ne un del tot diferent a l’embrionari allunyant-se dels seus orígens i altres que tenen etimologies impossibles que són aquelles que indiquen d’on venim: això ocorr amb la paraula téntol, paraula que els xiquets de Mallorca, quan juguen, fan servir per a demanar una pausa.

I a tu, a què t’agrada jugar? Téntol és un espectacle centrat en la reinvindicació del temps d’oci i de la necessitat dels més menuts de redescobrir els jocs populars.

 

Idea, creació i intepretació: Gràcia Moragues, Mateu Canyelles
Direcció: Biel Jordà
Composició musical: Joana Gomila
Audiovisuals: Pau Caracuel, Gràcia Moragues
Producció: Neus Ribas
Amb el suport de: L’Estruch – Fàbrica de creació de les arts en viu, C.IN.E. Centre d’Investigació Escènica, Teatre Principal de Palma, Island Connect Residency Program, Irish Aerial Creation Centre.

 

LA COMPANYIA

Creiem en les arts escèniques com a mitjà d’expressió. Treballem des de la fusió de diferents llenguatges escènics. Ens entusiasma compartir objectius, reptes i metes. Apostam per la col ·laboració i el treball en equip. Considerem la creació comunitària una manera de compartir eines, processos i valors.

50'

+5

5€

DIUMENGE 17 | 18:30h

CM Bernat i Baldoví