MIM SUECA

La Mostra Internacional de Mim a Sueca és el festival dedicat específicament a exhibir espectacles de teatre de sala i de carrer en els quals el gest, la gestualitat, el mim, el cos i el moviment dels intèrprets són el principal element artístic de l’espectacle.

En cadascuna de les edicions anuals del festival s’han presentat pràcticament totes les possibilitats escèniques que el teatre gestual ofereix -en tota la seua amplitud artística i capacitat innovadora i també recuperant els diversos estils de la història del mim. Des de revisions del teatre pantomímic grecollatí, la pantomima francesa del XVIII, commedia del l’arte, treballs de clowns,…, fins a les propostes més innovadores, avantguardistes, originals i contemporànies de companyies de teatre nacionals i internacionals. Espectacles en què no es perceben els límits entre la dansa i el teatre, performances plasticoescèniques, propostes teatrals amb tècniques circenses, etc.

La Mostra Internacional de Mim a Sueca ha sabut conjuminar el vessant d’exhibició per al gran públic amb un programa pedagògic interessant i formatiu, per això es programen cursos i classes magistrals -dirigits als professionals de les arts escèniques- dels més prestigiosos mestres del gènere: Jacques Lecoq, Yves Lebreton, Jerry Snell, Andreizj Leparski, Joan Font, Eduardo Haro Tecglen, Carles Santos, Sergi López, Sonja Kehler, Antonio Fava, Eugenio Barba, Jorge Picó, etc.

El MIM es converteix en uns dels festivals del gest més importants de l’estat espanyol i així ho constata l’assistència de més de 22.000 espectadors en cadascuna de les últimes edicions, la cobertura informativa massiva que li atorguen els mitjans de comunicació escrits i audiovisuals, i la presència de companyies com ara La Fura dels Baus, Sèmola Teatre, Vol-Ras o Comediants (Barcelona), Stalker Stilt Theatre (Austràlia), Dram-Bakus, Jo Bithûme i La Jacquerie (França), Yllana (Madrid), CVOCI-Mims Bojos de Praga (República Checa), Jango Edwards i Avner Eisenberg (EUA) Pantakin da Venezia i Teatro Scientífico di Verona (Italia) i Xarxa Teatre, Visitants, Circ Gran Fele, Cia. Maduixa o El Pont Flotant entre les més de cent companyies que hi han participat.

El festival, que des de fa vint-i-cinc anys es realitza al llarg de la tercera setmana de setembre, està organitzat per l’Ajuntament de Sueca, Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i Fundació Bancaixa, i té també la col·laboració i el patrocini de diverses associacions i empreses.

L’emoció del gest universal a tan sols 33 km de València.

INFORMACIÓ //

TELÈFONS D’INFORMACIÓ
Informació taquilla  96.170.05.15
Ajuntament. 96.170.00.50
Compra entrades per telèfon 91.487.96.37

ESTACIONAMENTS PÚBLICS A SUECA
Final Avinguda Mestre Serrano. C/ dels Furs (recinte firal): 240 places
Avinguda Mestre Serrano (en enfront d’Hisenda): 49 places
Camí del cementeri (enfront de l’Escoleta Infantil San José): 25 places
Calle Dr. Fleming (enfront C/ Sevilla): 40 places
Ronda del País Valencià C/ Pintor Clarós (al costat de l’edifici de la Policia Local): 90 places
Avinguda Ciutat de Pamplona/Ronda Joan Fuster: 268 places
Carrer de l’Orient: 90 places
Final C/ València enfront C/ Toni Puchades (antic dipòsit): 46 places
C/ de la Cantant Vendrell C/ La Canal 73: places

MIM BOTIGA
On trobareu MIMsamarretes (8€) i una nova col·lecció especial d’objectes amb edició limitada.
• Vestíbul del CM Bernat i Baldoví (obert 1 hora abans de cada espectacle)
• Punt informació (plaça de l’Ajuntament)

PUNT D’INFORMACIÓ
Situat a la plaça de l’Ajuntament i obert els dies del festival. Hi trobareu informació dels espectacles, programes de mà, catàlegs i plànols de la ciutat.

IMPORTANT

Recordeu que tant a la taquilla com per la compra online es pot adquirir un màxim de 6 entrades per persona i representació.

En el cas de no portar les entrades online impreses o descarregades al dispositiu mòbil heu de passar a recollir-les —amb suficient antelació— al mateix Centre Municipal Bernat i Baldoví.

No es permet l’accés als espectacles un cop han començat.

No s’admet la devolució d’entrades.

 

Tots tenim ganes de MIM. I este és un MIM molt especial. Volem gaudir, volem viure i respirar MIM. I volem fer-ho amb la teua complicitat. Sempre has estat ahí i t’esperem este any amb més ganes que mai. Comptem amb tu per viure un MIM segur per a tots!

 

ACCÉS A ESPECTACLES GRATUÏTS.

Es permetrà l’accés als espectacles gratuïts PER ORDRE D’ARRIBADA I FINS COMPLETAR AFORAMENT. Els aforaments seran reduïts i limitats segons la normativa vigent.

L’accés a l’espai començarà a realitzar-se 1h abans de cada funció. L’organització facilitarà en eixe moment 1 ticket per persona. 

Preguem no acudir abans d’eixa 1 hora per tal d’evitar cues i esperes innecessàries

Una vegada començada la representació, no es podrà accedir a l’espai.

Tots els espais estaran acotats, de manera que no es podrà vore l’espectacle des de fora dels recintes habilitats per a les representacions.

L’accés i el desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada i sota control del personal del festival.

 

ÚS DE MASCARETES

Serà OBLIGATORI UTILITZAR MASCARETA a tots els recintes, en espais públics com les cues i durant els espectacles.

ENS PRENEM LA TEUA SEGURETAT MOLT SERIOSAMENT

D’acord a les recomanacions sanitàries establertes hi ha una sèrie d’accions que haurem de tenir en compte per garantir la seguretat de tothom. Des de l’organització s’assumiran totes les mesures i recomanacions marcades per les autoritats sanitàries.

 

Volem gaudir, volem viure i respirar MIM. I volem fer-ho amb la teua complicitat. Sempre has estat ahí i t’esperem este any amb més ganes que mai. Comptem amb tu per viure un MIM segur per a tots!

Sense tu no som MIM!