MIM SUECA

Viu l’emoció del gest universal a tan sols 33 km de València.

La Mostra Internacional de Mim de Sueca és el festival dedicat específicament a exhibir espectacles de teatre de sala i de carrer en els quals el gest, la gestualitat, el cos i el moviment dels intèrprets són el principal element artístic de l’espectacle.

En cadascuna de les edicions anuals del festival s’han presentat pràcticament totes les possibilitats escèniques que el teatre gestual ofereix -en tota la seua amplitud artística i capacitat innovadora i també recuperant els diversos estils de la història del mim. Des de revisions del teatre pantomímic grecollatí, la pantomima francesa del XVIII, commedia dell’arte, treballs de clown…, fins a les propostes més innovadores, avantguardistes, originals i contemporànies de companyies d’arts escèniques nacionals i internacionals. Espectacles en què no es perceben els límits entre la dansa i el teatre, performances plàstiques-escèniques, propostes teatrals amb tècniques circenses, etc.

El MIM de Sueca es converteix cada tercera setmana de setembre, en uns dels festivals del gest més importants de l’estat espanyol i així ho constata l’assistència de més de 25.000 espectadors en cadascuna de les últimes edicions i la cobertura informativa massiva que li atorguen els mitjans de comunicació escrits i audiovisuals. A més, el Mim ha sabut conjuminar el vessant d’exhibició per al gran públic amb un programa formatiu amb tallers, cursos i classes magistrals.

INFORMACIÓ //

TELÈFONS D’INFORMACIÓ
Informació taquilla  96.170.05.15 (sols en horari de taquilla)

ESTACIONAMENTS PÚBLICS A SUECA
Final Avinguda Mestre Serrano. C/ dels Furs (recinte firal): 240 places
Avinguda Mestre Serrano (en enfront d’Hisenda): 49 places
Camí del cementeri (enfront de l’Escoleta Infantil San José): 25 places
Calle Dr. Fleming (enfront C/ Sevilla): 40 places
Avinguda Ciutat de Pamplona/Ronda Joan Fuster: 268 places
Carrer de l’Orient: 90 places
Final C/ València enfront C/ Toni Puchades (antic dipòsit): 46 places
C/ de la Cantant Vendrell C/ La Canal 73: places

MIM BOTIGA

On trobareu MIMsamarretes (10€) i una col·lecció especial d’objectes d’anteriors edicions:
• Punt informació (plaça de l’Ajuntament)

PUNT D’INFORMACIÓ
Situat a la plaça de l’Ajuntament i obert els dies del festival. Hi trobareu informació dels espectacles, programes de mà, catàlegs i plànols de la ciutat.

IMPORTANT

Tant per a la compra online com en taquilla presencial es pot adquirir un màxim de 10 entrades per representació i persona.

Es recomana dur les entrades en format digital descarregades al dispositiu mòbil o impreses.

No es permet l’accés als espectacles un cop ha començat la representació.

No s’admet la devolució d’entrades.

Fixeu-vos amb l’edat recomanada de cada espectacle abans de comprar les entrades.

ACCÉS A LES FUNCIONS D’EL VEÍ DEL COSTAT
Una hora abans de l’inici de cada funció, es repartiran tickets a l’entrada de la Sala d’Exposicions Els Porxets, per ordre d’arribada i fins completar aforament.
Moltes gràcies per la vostra com•laboració!