ROOM SERVICE

O QUEL DOMMAGE

BÈLGICA

AFORAMENT REDUÏT

Humor negre per a relatar una relació mare-bebé que voreja la senilitat i la neurosi.

Un bebé, una marioneta amb cap i mans humanes, i una mare atabalada que se suporten… Qualsevol semblança amb fets o persones que existeixen o han existit és lamentablement cert, però no obstant això fortuït.

Room Service és una actuació peculiar i d’humor negre que desafia els estereotips de la relació mare-bebé i destaca els impulsos culpables i el pensament vergonyós inherents a la maternitat. El bebé és una marioneta amb cap i mans humanes, la qual cosa la converteix en un personatge absurdament còmic però també commovedor, ja que està indefens davant l’esgotament i la inestabilitat de la mare.

 

Intèrprets: Justine Moreau, Estelle Beugin
Autoria: Justine Moreau, Céline Pellin
Assessorament i suport:  Clara Lopez, Francy Begasse
Gràcies a: Zoé Sevrin, Miss Martine, Olivier Mahiant
Fotos: Fabrice Mertens
Distribució: Christine Willem-Dejean

 

LA COMPANYIA

Ô Quel Dommage va nàixer en 2010 en els cabarets de Brussel·les amb tres actrius/creadores: Justine Moreau, CélinePellin i Clara López Casado i la seua primera creació “The mourners”.

Un univers de teatre absurd, clown i poètic. Moviments, imatges i música interactuen per a desafiar a l’espectador des dels seus hàbits i sorprendre’l amb la imaginació. Exploren un teatre no parlat que reuneix públics de totes les edats i nacionalitats. En les seues creacions els agrada explorar el caos del món modern i els sentiments, buscant fer sorgir la poesia i l’humor a través de la universalitat del teatre físic. Hui la companyia té 4 espectacles en gira: “Ma Tache”, “Room service”, “Henri” i “Les Pleureuses”.

30'

+9

3€

DIVENDRES 15 | 18:00h i 21:00h
DISSABTE 16 | 18:00h i 20:00h

Espai Joan Fuster