QUESTO LAVORO SULL’ARANCIA

MARCO AUGUSTO CHENEVIER - CIE LES 3 PLUMES

FRANÇA-ITÀLIA

Una proposta intel ·ligent i àcida que ens enfronta a com som: rebels (cada vegada menys), torturadors, indefensos, atònits, jutges.

Què passa quan un espectacle es construeix com una experiència? Quantes vegades, mentre véiem una actuació, desitgem poder intervindre? Quantes vegades ens avorrim tant que hem estat temptats a abandonar el teatre, o almenys a expressar la nostra desaprovació? I com moltes vegades veient el moviment ens abellia ballar o experimentar el que estàvem veient també amb els nostres propis sentits?

Questo lavoro sull’arancia juga a la frontera entre el teatre, la dansa i el circ, oscil·lant constantment entre la provocació i la ironia, i en la qual el públic és una peça fonamental de la proposta. Entre moments de sorpresa i riures, Marco Chenevier qüestiona el sistema ètic i moral de la nostra societat, mostrant-nos espectacularment que ens correspon a nosaltres triar el món del futur!

 

Creació: Marco Augusto Chenevier
Marco Augusto Chenevier / Production 2017-2018 / Cie Les 3 Plumes
Intèprets: Marco Augusto Chenevier, Alessia Pinto
Tècnic de so: Stefano Ungari
Tutoria: Roberta Nicolai and Roberto Castello
Producció: TiDA et Cie Les 3 Plumes amb el suport de The Aosta Valley Region
Amb el suport de: MIBACT Sezione Generale Spettacolo dal vivo
Residències: Comune di Rhêmes-Saint-Georges (AO), TWAIN résidence spectacle vivant de la Région Lazio, SPAM! (2017) Creation selected by Permutazioni – a project by Zerogrammi and Lavanderia a Vapore 3.0 / Piemonte dal Vivo (2017)
Traducció al castellà: Barbra Panaro

 

LA COMPANYIA

Marco Chenevier és coreògraf, actor i director. Desenvolupa una investigació que travessa codis lingüístics, explora els seus límits i qüestiona la forma i l’estructura, creant híbrids originals nascuts de la fusió de dansa, teatre, circ, cabaret, jocs de saló i tecnologia. El seu treball pretén commoure i estimular el pensament, la sorpresa i el plaer i, al mateix temps, evitar tant l’elitisme cultural com el simple entreteniment i el consum.

Ha col·laborat com a ballarí amb diverses companyies entre Itàlia i França (Romeo Castellucci i Cindy Van Acker, Cie CFB451 dins del CCN de Roubaix – Carolyn Carlson, Cie Lolita Espin Anadon…). Ha signat més de quinze produccions amb les quals ha sigut convidat als principals festivals d’Europa. Actualment és director artístic del Festival TDanse – Danse & *Technologie – Festival Internacional de Nova Dansa d’Aosta.

60'

+14

12€

DIVENDRES 15 i DISSABTE 16 | 22:30h

CM Bernat i Baldoví