PASSAGEM

PIA PROJECTOS DE INTERVENÇÃO ARTÍSTICA

PORTUGAL

Una evocadora història a través d'un món d'objectes suspesos.

Quatre antics viatgers caminen a través d’un món d’objectes suspesos on, guiats pels records del passat que envolten les seues vides, descobreixen l’inici d’una nova jornada.

Passagem és una performance instal ·lació que sorgeix amb la intenció d’intervindre artísticament l’espai públic, transformant-lo en un escenari privilegiat per a la poesia visual. Pintat amb roig i blanc, Passagem és una performance de teatre físic que es desenvolupa al llarg d’una instal ·lació efímera creada a partir de la reutilització d’objectes i materials que adquireixen una nova forma i vida mantenint guardades encara les seues històries.

 

Premi millor espectacle TAC Valladolid 2022
Esment Especial d’ASSITEJ en el Kotor International Theater Festival for Children (Montenegro)

 

Producció: PIA Projectos de Intervenção Artística, CRL
Autoria, Direcció Artística i Concepció Plàstica: Pedro Leal
Direcció de Producció y Audiovisuals: Helena Oliveira
Instal·lació i máscares: Pedro Leal
Vestuari: Maria João Domingues, Olinda Cordas, Filomena Godinho
Disseny de llum i operador: João Nunes
Disseny de so: Álvaro Presumido
Assistència: Sara Araújo, Pedro Mendonça
Creació i interpretació: Helena Oliveira, Mafalda Cabral, Ricardo Mondim, Tiago Augusto, Sylvain Peker
Agraïments: Joaquim Batista Dias, Miguel Cabral, Ricardo Brás, Paulo Morais (Video), Luís Fernandes (Video), Luís Amarelo (Interpretación), Rui Rodrigues, Filipe Couto (Vídeo), Paulo Vargues (Técnica), João Lopes (Técnica), Associação de Reformados e Pensionistas de Pinhal Novo Vidreira Pinhal Novo, Vidreira Moderna da Moita i ATA -Associação Teatral Artimanha

 

LA COMPANYIA

La Cia. PIA – Projectos de Intervenção Artística, va ser fundada al maig de 2002, en Pinhal Novo (Portugal), com una plataforma professional dirigida a les Arts Performatives de Carrer. Dirigint les seues obres a l’espai públic com una opció, PIA assumeix el carrer com un “estat de consciència”, un “escenari” per a l’excel·lència per la seua forma més directa d’aconseguir un procés artístic. Amb més de 20 anys d’existència, la trajectòria artística de la companyia ve marcada per la seua presència en els més variats “carrers” d’Europa, Àsia i Amèrica del Sud, la qual cosa contribueix i influència el creixement i consolidació d’aquest col·lectiu.

40'

TP

-

DIVENDRES 15 | 19h i 00:00h
DISSABTE 16 | 18h i 21:15h

Parc de l’Estació