HOTEL FLAMINGO

CLOWNIC

CATALUNYA

Riures cada 10 segons amb un ritme trepidant, esta vegada darrere del taulell de la recepció de l’Hotel Flamingo.

L’antic Hotel Flamingo vol reobrir les portes. El nou director i propietari sempre ha estat un visionari dels negocis. Per aquest motiu té la gran idea d’obrir les portes de l’hotel en plena pandèmia. Està totalment convençut del gran èxit de l’Hotel Flamingo.

Hem creat aquest espectacle que ens situa en la recepció d’un hotel que fa anys i panys que va viure el seu millor moment.

Seguim amb l’objectiu de fer riure el públic cada 10 segons amb un ritme trepidant, esta vegada darrere del taulell de la recepció de l’Hotel Flamingo.

 

Autors: Edu Méndez, Gerard Domènech y Carles Bigorra
Direcció: Clownic
Actors: Gerard Domènech, Carles Bigorra y Edu Méndez
Vestuari: Leo Quintana
Escenografia: Eudald Ferré
Música: Sergi Sabater
Fotografia i disseny gràfic: Agnès Olivé
Atrezzo: Joan Ribas
Disseny llums i tècnic: Joan Ribas
Disseny so i tècnic: Sergi Sabater
Video: Agnès Olivé
Col.labora: Teatre La Defensa Agrària, Ajuntament de Riudoms i Teatre Auditori Casal Riudomenc.
Producció: GAGMAN PRODUCCIONS S.L.

 

LA COMPANYIA

Clownic és una companyia de teatre gestual còmic, amb una trajectòria professional plena d’èxits, sempre amb la premissa de fer riure al públic cada 10 segons. Utilitzem el llenguatge universal de l’humor sense paraules per mostrar els nostres espectacles a qualsevol racó del planeta.

Clownic va ser creat per Tricicle per portar els seus grans èxits als teatres on el famós trio no podia arribar. L’any 2011, després de divuit anys units al Tricicle vam decidir independitzar-nos dels nostres pares teatrals (tot i que encara quedem per dinar els diumenges). I ja sota el segell de Gagman Produccions, estrenem una nova etapa amb el nostre primer espectacle de creació i producció pròpies, “Ticket”, comptant amb la col ·laboració de Tricicle.

Després de l’èxit i el reconeixement aconseguit amb “Ticket”, tant a escala nacional com internacional,  va venir “Jobs”, espectacle rebut amb unes crítiques excel ·lents.

En l’actualitat seguim girant pel món amb el nostre tercer espectacle “Turist (or not turist)”, que està gaudint d’una acollida extraordinària i comencem aquesta nova aventura amb “Hotel flamingo”. Mantenim en escena allò que millor ens defineix: “tres actors, humor sense paraules i riures cada 10 segons”.

75'

+12

12€

DIVENDRES 15 i DISSABTE 16 | 22:30h

Poliesportiu Municipal