EL VEÍ DEL COSTAT

MIM SUECA- CEAR – PONT FLOTANT

COM. VALENCIANA

AFORAMENT REDUÏT

Una peça col ·lectiva feta per veïnes i veïns de Sueca que reflexiona al voltant de la identitat, de la cultura i de les relaciones humanes.

Qui és el veí del costat? Com li diuen a eixa persona de la que ens separa tan sols una paret, uns pisos, un carrer o una plaça? Quina música escolta? Li agrada ballar? Saps on va nàixer? I com és el veí de l’altra punta del poble? Potser no vos heu creuat mai pel carrer? Com és el veí del poble o el de la ciutat del costat? I el veí del l’Europa del nord? Quina llengua parla? Com és  el de l’Europa de l’Est o de l’Oest? I el veí del Sud? Com és el veí de l’altre hemisferi?

EL VEÍ DEL COSTAT és la conclusió escènica d’un taller de creació col ·lectiva, organitzat pel MIM, CEAR de Sueca i la cia. Pont Flotant. Durant uns mesos, veïnes i veïns de Sueca han compartit un espai i un temps per a conèixer-se, aprendre els uns dels altres i elaborar conjuntament aquesta peça col·lectiva que reflexiona al voltant de la identitat, de la cultura i de les relaciones humanes.

 

Dramatúrgia i direcció: Joan Collado, Jesús Muñoz i Pau Pons (Pont Flotant)
Direcció pedagògica: Jesús Muñoz
Col·laboració en docència i creació: Quique Bataller, Irina Bilalovic i Dácil Mateo (Professorat en pràctiques del Màster de Teatre Aplicat.)
TASOC CEAR: Andrea Benavent
Intèrprets i creadors: Mohamed di Afgan, Cristina Castelló, Anouar Cherdoud, Mousa Dembele, Issa Diouf, Claudi Ferrer, Aquimar González, Sofia  Gràcia, Joana Gómez, Javier Guerra, Oleksi Horbenko, Dmytro Horbenko, Pape Malick, Alba Navarro, Serigne Fallou, Ania Orlovska, Inma Ortells, Carmen Matoses, Liudmyla Polunets, Tania Samchuck, Clàudia Serra, Erleny Maritza Valencia, Dasha Volodski, Anton Slabunov. Aitana Tomàs Escrivà.
Regidoria i producció executiva: Yolanda García
Coordinació tècnica: Javi Vega
Producció: MIM SUECA.
Amb la col·laboració de: CEAR de Sueca.

 

LA COMPANYIA

Pont Flotant naix l’any 2000 amb una clara voluntat d’investigació i experimentació escènica. Les seues peces són el resultat de llargs processos d’investigació i de creació col·lectiva i es caracteritzen per la mescla entre realitat i ficció, l’ús de diferents llenguatges, el treball físic de l’intèrpret, la relació íntima amb l’espectador i la inclusió del seu entorn social dins del procés d’investigació, de creació i d’exhibició de les seues obres.

40'

+10

-

DIMECRES 13 | 20:30h
DIJOUS 14, DIVENDRES 15 i DISSABTE 16| 20:00h
DIUMENGE 17| 18:30h

ACCÉS A LES FUNCIONS D’EL VEÍ DEL COSTAT
Una hora abans de l’inici de cada funció, es repartiran tickets a l’entrada de la Sala d’Exposicions Els Porxets, per ordre d’arribada i fins completar aforament.
Moltes gràcies per la vostra com•laboració!

Sala d’exposicions Els Porxets