HOTEL FLAMINGO

CLOWNIC

CATALUNYA

Risas cada 10 segundos con un ritmo trepidante, esta vez detrás del mostrador de la recepción del Hotel Flamingo.

El antiguo Hotel Flamingo quiere reabrir sus puertas. El nuevo director y propietario ha sido siempre un visionario de los negocios. Por eso tiene la gran idea de abrir las puertas del hotel en plena pandemia. Está totalmente convencido del gran éxito del Hotel Flamingo.

Hemos creado este espectáculo que nos sitúa en la recepción de un hotel que hace años y cerraduras que vivió su mejor momento.

Seguimos con el objetivo de hacer reír al público cada 10 segundos con un ritmo trepidante, esta vez detrás del mostrador de la recepción del Hotel Flamingo.

 

Autors: Edu Méndez, Gerard Domènech y Carles Bigorra
Direcció: Clownic
Actors: Gerard Domènech, Carles Bigorra y Edu Méndez
Vestuari: Leo Quintana
Escenografia: Eudald Ferré
Música: Sergi Sabater
Fotografia i disseny gràfic: Agnès Olivé
Atrezzo: Joan Ribas
Disseny llums i tècnic: Joan Ribas
Disseny so i tècnic: Sergi Sabater
Video: Agnès Olivé
Col.labora: Teatre La Defensa Agrària, Ajuntament de Riudoms i Teatre Auditori Casal Riudomenc.
Producció: GAGMAN PRODUCCIONS S.L.

 

LA COMPAÑÍA

Clownic és una companyia de teatre gestual còmic, amb una trajectòria professional plena d’èxits, sempre amb la premissa de fer riure al públic cada 10 segons. Utilitzem el llenguatge universal de l’humor sense paraules per mostrar els nostres espectacles a qualsevol racó del planeta.

Clownic va ser creat per Tricicle per portar els seus grans èxits als teatres on el famós trio no podia arribar. L’any 2011, després de divuit anys units al Tricicle vam decidir independitzar-nos dels nostres pares teatrals (tot i que encara quedem per dinar els diumenges). I ja sota el segell de Gagman Produccions, estrenem una nova etapa amb el nostre primer espectacle de creació i producció pròpies, “Ticket”, comptant amb la col·laboració de Tricicle.

Després de l’èxit i el reconeixement aconseguit amb “Ticket”, tant a escala nacional com internacional, després va venir “Jobs”, espectacle rebut amb unes crítiques excel·lents.

En l’actualitat seguim girant pel món amb el nostre tercer espectacle “Turist (or not turist)”, que està gaudint d’una acollida extraordinària i comencem aquesta nova aventura amb “Hotel flamingo”. Mantenim en escena allò que millor ens defineix: “tres actors, humor sense paraules i rialles cada 10 segons”.

75'

+12

12€

VIERNES 15 y SÁBADO 16 | 22:30h

Poliesportiu Municipal