Què significa
ser voluntari al MIM?

Col·laborar en un dels festivals gestuals més importants d’Espanya.

Conéixer a persones amb les mateixes aficions que tu.

Contactar amb actors i directors de primer nivell, nacional i internacional.· Viure des de dins l’ambient, al costat de professionals que et guiaran en el que necessites.

Participar activament en un esdeveniment cultural on adquirir experiència en els camps que t’interessen.

Disposar d’entrades per veure alguns espectacles.

Saps com pots col·laborar com a voluntari?

Premsa: publicacions, continguts, publicitat i difusió: Si tens coneixements periodístics i/o comunicació.

Continguts audiovisuals: Si controles de fotografia, vídeo, multimèdia, realització i edició digital.

Relacions públiques: Si tens dots de comunicació, poder de convocatòria i se’t dóna bé organitzar i seguir esdeveniments.

Assistent a les companyies: Si domines molt bé l’anglés, el francés o qualsevol altra llengua a més del valencià i el castellà, tens capacitat organitzativa, flexibilitat horària, puntualitat i gestiones bé les dificultats que poden sorgir.

Ajudant de producció: Si vols fer de pont entre les necessitats de les companyies, el personal dels espais i el públic, sent la cara visible del festival.

Mecenatge i Patrocinis: Si tens coneixements del sector, pots donar suport a l’organització activant contactes amb potencials patrocinadors

Vull ser voluntari

On he d’inscriure’m?

Si encaixes en algun d’aquestos perfils, escriu-nos un correu electrònic amb les teues dates personals i perfil de voluntari a recursos@mimsueca.com

No em trobe identificat en cap dels perfils

Escriu-nos també

Si no et trobes identificat amb cap dels perfils però eres un amant incondicional del teatre i vols viure aquesta experiència, escriu-nos també.